Colectii

COLIERE

duminică, 13 martie 2011

Da zoom pe fiecare poza pentru a putea observa detaliile fiecarui produs.

"Semida"
Colier deosebit, compus din bile crosetate din macrame plus un fir delicat de sclipici si perle de nuanta intre visiniu si mov.Este innobilat cu un nasturel crosetat din acelasi macrame si fir de sclipici discret.Este un colier sic,de efect care da eleganta cuvenita oricarei tinute.
Pret:40 de lei.

Colierul "Angeline" este un colier simplu dar elegant care completeaza orice tinuta de seara.Efectul de stralucire este dat de bilele tricotate din fir argintiu,usor sclipitor care se omogenizeaza perfect cu negrul sobru al bilelor negre.Un colier care iti va da un plus de stralucire si eleganta.
Pret:40 de lei.


Colierul "Juliette" este alcatuit din bile crosetate cu fir maro combinate cu perle de 3 nuante diferite pentru un plus de efect. Snurul colierului este crosetat din macrame mai inchis la culoare  pe care este aplicat un trandafir din acelasi material care da famecul cuvenit intregului colier.
Pret:40 de lei.


Colier "Jaqueline":
Colierul este crosetat din macrame de doua nuante diferite. De asemenea, contine fire de sclipici discrete pentru a innobila colierul, dandu-i un aer pretios dar in acelasi timp delicat. Se poate purta la camasute sau bluzite din in topit, la bumbac ,la rochite de primavara / vara.
Pret:40 de lei.



Colier "Bloody Mary":
Bilele colierului sunt crosetate din matase rosie, la fel si trandafirul si snurul colierului. Colierul este completat cu 4 elemente aramii pentru a da o pata de stralucire.
Pret:40 de lei. 





Bilele colierului "Lauryn" sunt crosetate din fir de bumbac albastru cu reflexe multicolore iar snurul este facut din fir de macrame printr-o tehnica complexa de impletire. Colierul mai contine perle albe de marime mijlocie si doi nasturei crosetati din acelasi fir albastru.
Pret:40 de lei



1 comentarii:

Strumf at: 21 martie 2011 la 14:35 spunea...

A sosit sezonul nuntilor si colierul "Adele" dupa parerea mea se asorteaza cu o rochie de seara chiar daca rochia este neagra acest colier ii va da viata.

Trimiteți un comentariu